«Насильству в сім’ї немає виправдання»

2018-03-06

/Files/images/Ніна П.JPG

У центральній бібліотеці з ініціативи сектора у справах сім’ї, молоді, спорту РДА та за підтримки громадської організації «Спілка жінок Сновщини» відбувся круглий стіл «Насильству в сім’ї немає виправдання». З вітальним словом до учасників звернулися Карпенко В.М., заступник голови РДА з гуманітарних питань, та голова райради Кухаренко Н.М.

В обговоренні взяли участь: Ірина Литвиненко – юрист центру з подання безоплатної вторинної правової допомоги, Катерина Тищенко – дільничий офіцер Сновського відділення поліції, Наталія Кривошеєва – психолог ЦСССДМ управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, Світлана Хоменко – директор територіального центру соціального обслуговування, Олена Бутько – представник сектору у справах сім’ї, молоді, спорту РДА, Олена Компанець – голова спілки жінок Сновщини, Наталія Добненко – начальник відділу культури і туризму Сновської міської ради.

Всі переглянули відеоролик про недопущення насильства у сім’ї.

Вела спілкування Мокросноп Н.П., директор Сновської ЦБС.

А потім учасників круглого столу запросили до бібліо-кафе. Присутні мали можливість прослухати поетичну композицію до свята у виконанні ведучих – провідного бібліотекаря ЦБ Світлани Вітинник та бібліографа Тетяни Козимір, отримати майстер-клас по виготовленню квітів від майстрині Ольги Довбиш, насолодитися грою на скрипці викладача ДМШ Надії Козієвої та виступом дуету аматорів БК, пройти тест на відповідність квітці, підготовлений бібліотекарями. До їх уваги були представлена виставка видань сучасних авторів, у яких підіймається тема насильства у сім’ї.

Неперевершені враження залишились від перегляду виставки робіт майстрів Сновщини.

/Files/images/IMG_5654.JPG/Files/images/IMG_5664.JPG/Files/images/IMG_5665.JPG/Files/images/IMG_5668.JPG/Files/images/IMG_5670.JPG/Files/images/IMG_5674.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 293