Вшанували працівників культури

2018-11-09

/Files/images/Пр7.JPG

У Сновському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Вітальним словом до присутніх звернулись голова райдержадміністрації Валерій Радібеда та міський голова Олександр Медведьов відзначивши серед інших і працівників бібліотек Сновської ЦБС: заступника директора по роботі з дітьми Уляненко О.Ф., провідного бібліотекаря Кучинівського філіалу Ковалевська Л.Г., оператора комп’ютерного набору Мельник Г.П.

З повагою і вдячністю говорила про роботу працівників закладів культури начальник відділу культури і туризму Сновської міської ради Наталія Добненко, яка вручила гідним грамоту Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, відзначила кращих в ряді номінацій, установлених радою при начальнику.

У номінації «Привітна бібліотека Сновщини 2018» диплом і нові 2 кафедри та 2 стелажі отримав відділ обслуговування користувачів Сновської центральної бібліотеки (керівник Вітинник С.В.)

Профспілка працівників культури відзначила подарунками роботу голови та секретаря профспілки бібліотечних працівників Коваленко Н.А. і Донченко Н.Д.

Всі нагороджені отримали квіти і найкращі побажання.

/Files/images/Пр1.jpg/Files/images/Пр2.jpg/Files/images/Пр8.JPG/Files/images/Пр3.jpg/Files/images/Пр6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 248