Ти в душі моїй, Україно!

2020-08-25

/Files/images/Тер.jpg

22 серпня - День пам'яті

Леоніда Тереховича,

поета складної долі,

який народився у селі Кучинівка.

Підбиті підсумки літературного конкурсу патріотичної поезії імені Леоніда Тереховича. Конкурс започаткований Сновською міською радою, відділом культури і туризму Сновської міської ради, Сновською центральною бібліотекою у 2018 році, як щорічний, із врученням грошової премії переможцям Сновською міською радою.

Цього року на конкурс були представлені поезії 25 авторів як зі Сновського району, так із Городнянського, Сосницького, Бахмацького, Корюківського, міст Чернігова, Харкова та Нової Каховки.

Члени журі, до якого увійшли представники освіти, культури, журналістики, оцінювали роботи на осліп, маючи тільки поезію з порядковим номером. Результати отримали шляхом складання представлених балів кожним членом журі. На підсумковому засіданні оргкомітету було відзначено різнобарв'я наданих робіт як за розкриття теми патріотизму, так і за стилем та формою подання своїх почуттів.

Кращими у віковій категорії від 18 до 35 років визначені поезії: Юлії Тимошенко (м. Чернігів), Діани Мягкої (с. Тихоновичі), Наталії Рябченко (с. Кучинівка), Тетяни Таланцевої (дівоче Нескоромних, с. Сновське), Ольги Сірої (с. Сеньківка).

У віковій категорії від 36 і старші поезії: Катерини Кальченко (смт. Сосниця), Тетяни Федорової (с. Курінь, Бахмацького району), Володимира Чернявського (смт. Сосниця), Тетяни Куценко (м. Сновськ), Наталії Макей (м. Харків).

Грошову винагороду отримають Юлія Тимошенко та Тетяна Куценко, які набрали більшу кількість балів.

Організатори конкурсу дякують всім участникам за цікаві роботи і бажають здоров' я та творчої наснаги.

Кiлькiсть переглядiв: 126